Melike ben. İyi günler. Herkes iyidir umarım. Burada olma amacımı az çok anlamışsınızdır. Sevgili istiyorum ben. Olgun bayan arayanlar da buradadır sanırım. Mesajlarınızı atarken bazı ricalarım olacak. Olgun bayanla tanışma konusunda meraklı olanlar için söyleyeceğim ilk şey, beni gözünüzde nasıl gördüğünüz olacak. Yaşım 42 arkadaşlar. Özel konuları buradan açıkça söylemek istemem. Mesajlarda görüşürüz.
Olgun kadınlarla tanışma öyle zor değil diye düşünüyorum. Bir güzel bakışa bakar bu işler arkadaşlar. Ayrıca olgun bayan sitesi üzerinden de bana yazan çok sayıda erkek var. Hangisini değerlendireyim bilemedim. Neyse çok da önemli değil. Bilmek istediğim şey şu arkadaşlar. Acaba kısa süreli mi yoksa uzun süreli mi bir arkadaşlık arıyorsunuz? Benim dilediğim uzun süreli olmasından yana.
Güzel Olgun Bayan Arayanlar
Olgun kadın bulma konusunda hep başarısız olanlar bence artık şanslı. Ben varım ya çünkü. Ama şunu söyleyeyim bu aşık olanlardan sıkıldım. Tamam güzel olabilirim, etkileyici bir yapım var falan ama benim de aşık olmam lazım değil mi? İşte bu yüzden önüne gelen olgun bayanlar arıyorum diyor. Anlaşmak, tanışmak ve sonrasında rahatça yaşamak istiyorum. Umarım beni anladınız arkadaşlar.
Sözlerimi tamamlarken kriterlerimi de söylemeden edemeyeceğim. Para pul gözümde yok. Benim zaten işim var. Çok da iyi durumum. Evli değilim arkadaşlar bunu da söyleyeyim. Merak ettiğiniz diğer soruları lütfen özelden yazın. Buradan herkese ilan etmeyelim. Sevgiye inanan, saygısını yitirmemiş ve kadınlara değer veren erkekler burada ise ben de buradayım. Ciddi anlamda erkek arkadaş arıyorum. Böyle heyecanlı olsun, beni sevsin ve sahiplensin. Ayrıca mutlaka kıskansın istiyorum. Ya beni kıskanmayan erkek olmaz zaten görünce anlarsınız da ne olur ne olmaz söylemekte yarar var diye düşündüm.
Size Yakın İlanlar
- 10000
- 10000
- 10000
- 10000
Ben de uzun süreli bir ilişkiyi severim
Merhaba Melike hanım ben Gaziantep’ten yazıyorum yaşım 39 bir evlilik yaptım boşandım çocuğum yok niyetim ciddi bir insanla yuva kurmak eğer niyetiniz ciddiysen seni tanımak istiyorum
Almanya’da yaşıyorum. 45 yaşındayım. 184 boy 77 kiloyum. Yakında Türkiye ye dönmeyi düşünüyorum. İlgi duyarsanız konuşalım.
Ciddi anlamda tanışabilir miyiz yazar mısın