Habip ben. Kars’ta evlenmek isteyen erkekler var mı diye soranlar olur elbet. Bu yüzden ilanımı açayım dedim ve geleceğe yönelik düşünelim istedim. Ben yorgunum arkadaşlar. Nasıl bir yorgunluk bu izah edeyim. İnsanlardan, güvensizliklerden, sevgisizlikten yoruldum. Kars’ta evlenmek isteyen erkekler ilanı açmıştım daha önce. Talibim çok oldu. Çünkü ben işinde gücünde, bakımlı ve anlayışlı bir bireyim. Peki neden evlenemedim? İşte o kısmı ilanın devamında yazıyorum.
Yaşım 34. Evlilik kararını kendi başıma aldım ve kararımdan dönmeyeceğim arkadaşlar. İnanın bu konuda ben genel hatlarıyla düşünüyorum. Yani bir bayanı kırmadan konuşmak, üzmeden anlayabilmek gerekiyor. Tüm bu özellikler bende var. Evlenemedik işte. Karşıma çıkan bayanlar genelde sevgi besleyemedi oysa ben çok anlayışlı davranmıştım. Her neyse artık ileriye bakacağız başka çaremiz yok. Tip desen var, şekil desen var. Ama eş yok ortada ne yapayım yani.
Kars’ta Evlenmek İsteyen Esmer Erkekler
Buradan ilan açtım çünkü ihtiyacım var bir bayan arkadaşa. Arkadaş olarak başlayacağım ve birbirimizi severek evlilik kararı alacağım birini bekliyorum. Kars’ta oturması önemli benim için. Çevre illerde de olabilir sorun yok. Yaş önemli mi? Evet biraz önemli. En azından benden çok büyük olmasa tercihimdir. Ben bir erkeğin taşıdığı tüm özelliklere sahibim kimse merak etmesin. Bu yüzden de kendime güvenim sonsuz. Siz yeter ki evlilik kararı vermiş olun.
Evet bu kadar işte. Evlenmek güzeldir, hoştur, iyidir falan diyoruz ama doğru kişiyle mümkün bunlar. İnsanın bazen çekip gidesi geliyor ama kimle? Tek başıma çok gezdim, güzel günlerim oldu ama artık eşimle birlikte gezmek istiyorum. Tamam işte bu kadar benden. Mesaj atacak olan değerli bayanlara dönüş yapacağım ve başlayacağız muhabbet sürecine.
Size Yakın İlanlar
- 10000
- 10000
- 10000
- 10000