Buket ben merhaba herkese. Engelli bayan arkadaş arıyorum diyenler burada mı acaba? Engel konusunda çok önemli bir durum yaşamadım. Sadece sol ayağımda biraz sarkma var. Yine de bu kategoride konu açmak istedim. Benim çekincem yok. Dürüst bir bayanım. 27 yaşındayım. Aslında engelli bayan arkadaş arayışlarının sürdüğünü biliyorum. Bir şekilde arkadaşlık kurmak ve belki de insanları mutlu etmek için bu tür arayışların devam ettiği bir gerçek. Bir bayan olarak kendimle ilgili de bazı durumları sizlerle paylaşmak istiyorum.
Arkadaşlar evlenmek için henüz bir düşüncem yok. Önce güzel bir yaşam diliyorum. Heyecanlı durumlar yaşamak amacındayım. Ne bileyim yani anlayın işte aşk nasıl yaşanıyorsa ben de onu yaşamak istiyorum. Engelli erkek arkadaş arayan bayanlar arasında olduğumu da unutmayın. Bir sevgilim olsun istiyorum çok mu? Ya da beraber gülüp beraber ağlayacağım birini arıyorum zor mu bu devirde sizce?
Engelli Bayan Arkadaş Arıyorum Telefonları
Engelli bayan arkadaş arıyorum diyenler bence hiçbiri zor değil. Karşılıklı saygı ve sevgi olduktan sonra her şey yoluna girer diye düşünüyorum. Günümüzdeki sevgilileri görünce oturup ağlayasım geliyor. Yani hiç samimiyet yok, güven yok. Bu nasıl aşk? Ben sevdim mi adam gibi severim sözü var ya işte o tam da bana göre.
Evlenmek isteyen engelli bayan ilanları da bakıyorum rağbet görüyor. Her genç kız gibi ben de evlilik hayali kuruyorum doğal olarak. Ama arkadaşımla bir süre konuşmak ve onu anlamak istiyorum. Çok kibar bir bayanım. Güzelliğime laf ettirmem. Anlayışlıyım. Kıskanç olmasam da hep beni kıskanır erkekler. Hele ki daha önceden bir sevgilim oldu ve o da beni çok kıskanırdı. Zaten bu yüzden arkadaşlığımız sona erdi. Bekliyorum mesajlarınızı arkadaşlar. Başka bir sözüm yok şimdilik.
Size Yakın İlanlar
- 10000
- 10000
- 10000
- 10000
Merhaba buket hanım bende görme engelliyim ama sadece güneş etkilik tanışmak istersen
Merhaba ben Umut 19 yaşındayım Zonguldak’ta yaşıyorum engelim sağ bacağım sakat ama hiç belli olmuyor bazen koltuklu değnekle yürümek zorunda bırakıyor. Cümleleriniz çok güzel bu yüzden izniniz olursa konuşabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim
Selam nasılsın güzel sevgililer yok yaş 32 30 27 Erzincan’ın köyündeyim ve ben sen işitme engelliler sağır